Arrangeur

Uitgelicht: Thijs Pruisscher Bloemsierkunst Beetsterzwaag

Arrangeurimage965

Sinds 2009 is Marco Pruisscher van Thijs Pruisscher Bloemsierkunst Beetsterzwaag de arrangeur van Corsowijk West-End. Gepassioneerd en gedreven door het vak zorgt hij voor prachtige creaties en bloemstukken op de corsowagen. Tevens is hij verantwoordelijk voor de uiteindelijke groene, maar vooral kleurrijke, invulling van de wagen. Hij heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt en navolgend een uitlichting van zijn werkzaamheden.image1221

Profiel

Thijs Pruisscher Bloemsierkunst Beetsterzwaag creëert mooie en diverse bloemwerken, gemaakt in alle stijlen, technieken en trends. Kortom een product voor iedere gelegenheid en gemaakt door vakmanschap.  Door persoonlijke aandacht en een eigen, herkenbare stijl van werken zijn ze al jaren bezig om onze klanten nét even wat anders aan te bieden dan het gebruikelijke. De enthousiaste medewerkers helpen u graag met advies, tips en mooie creaties!

Assortiment
Laat u verrassen en verleiden door al het moois in de winkel in Beetsterzwaag. Een echte bloemenspeciaalzaak met kwaliteit, vakmanschap en service. Een winkel waar het product en de kwaliteit van de bloemen voorop staat. Door  eigen inkoop op de veiling , garanderen zij hun klanten topkwaliteit voor een normale  prijs en kunnen zij een groot assortiment snijbloemen en planten aanbieden.

Service

Bloembinderij Thijs Pruisscher heeft een eigen bezorgdienst en is tevens aangesloten bij Fleurop!

Informatie

Voor meer info klik hier om rechtstreeks naar de website te gaan.